Пикник изненада


Здравейте!
Пращам ви поздрави от една приятна слънчева поляна над град Пловдив.

Какво мислите за изненадите от любимите хора? Помислете за това, а аз през това време ще ви разкажа една нежна история за един невероятен ден с един съвършен човек.

Да бъдеш изненадан от някого в най- неочаквания момент от деня или от седмицата е, разбира се, неповторимо изживяване и оставя дълбок спомен в самите нас. Изненадите са част от живота на всеки един човек, понякога ги правим, понякога други измислят нещо за нас - примерите за това са безкрайно много.

Каква беше изненадата, която бе измислена за мен?
 Голяма подсказка...
Свързано изображение

Романтично, забавно, необичайно и отпускащо с една хладилна чанта, хавлия или постелка, музика и превозно средство. След подготовка на най- важните продукти, които се взеха, потеглихме с колата към планината. Музиката и разговорите ни ни съпровождаха през цялото време, завоите бяха един след друг, докато стигнем до крайната ни цел.

Слънцето напичаше зелената поляна, пълна с цветя и храстчета, претичваща през нея и крава, много насекоми и мелодията на птичките. Докато се наслаждавахме на това прекрасно място, приготвихме и храната, напитките, музиката и бяхме напълно готови да се отдадем на времето за нас. Каква по- приятна изненада от време с любимия ти човек?
Скрити зад сянката, която колата ни прави, легнали и гледащи облаците или един друг, се забавлявахме и обсъждахме какво ли не. Хапвахме от време на време, докато не напълнихме шкембетата изцяло. Знаете ли, че под слънцето и страхотна музика също се танцува страхотно?
Времето спря, а историята се развиваше. Бих се върнала отново там, за да повторя днешните няколко съвършени часа.

За където и да решиш да пътуваш, тръгни с цялото си сърце.

Сега ще продължа с няколко важни съвета за вас, когато предприемате пикник или правите изненада за някого. 
  1. Пригответе храната, като взимате най- необходимото и обичано от вашите приятели и партньори
  2. Не забравяйте най- важните приспособления и продукти - Сол, салфетки, белачка, сладко, торбички, шише, фотоапарат, слънчеви очила и музика
  3. Забравете за света извън момента, в който сте - насладете се на настоящето и се раздавайте на макс
  4. Бъдете готови за непланирани изненади дори за вас самите
  5. Благодарете за споделеното време 
  6. Живейте и се усмихвайте
Мястото, което посетих, се нарича Попа поляна, над село Марково, след почивна станция Иглика. Сърцето ще ви отведе до желаната дестинация.



Реших в тази публикация да разкажа емоцията от днешния ми ден, да споделя впечатленията си и да обобщя в няколко точки най- важното, което би ви помогнало. Не на последно място - правете изненади на любимите си хора, бъдете щастливи с тях, предизвикайте и себе си да изживеете нови моменти

Благодаря Ви!


Коментари

Прочетете още от мен:

Университетът: 2 сесии по-късно

Да откриеш своето място

Август между редовете

Да се завърнеш...

Защо "Сърцето не изгаря при пожар"?